Sorry, tässä kokoelmassa ei ole tuotteita.
Mitä on parsakaaliuute?
Parsakaali on kaalikasveihin kuuluva yksivuotinen vihreä vihannes, joka sisältää runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja hivenaineita. Se on alun perin kotoisin Välimeren alueelta ja Anatoliasta. Rikkaan koostumuksensa ja hyödyllisten ominaisuuksiensa ansiosta vihannesta kutsutaan usein "kaalien kuningattareksi". Kyseessä on oivallinen hyödyllisten ravinteiden, antioksidanttien ja tulehdusta ehkäisevien yhdisteiden lähde.
Parsakaali sisältää kasviproteiinia, kuituja, vitamiineja (C, B, K), kivennäisaineita (rautaa, fosforia, kaliumia, magnesiumia ja kalsiumia), aminohappoja (fooli- ja omegahapot), antioksidantteja (tokoferoli), klorofylliä ja lukuisia muita ravintoaineita. Kyseinen vihannes on kaiken lisäksi vähäkalorinen.
Parsakaaliuutteen hyödyt
Parsakaali tunnetaan sen myönteisistä terveysvaikutuksistaan. Se helpottaa muun muassa:
- antibakteerisen suojan ja kehon suojatoimintojen vahvistamista;
- elinten ja kudosten vahvistamista;
- kehon aineenvaihduntaprosessien normalisointia säätelemällä aineenvaihduntaa luissa ja sidekudoksissa;
- hematopoieettisten järjestelmien, verenkiertoelimistön ja verisuonten toiminnan normalisointia;
- kolesterolitason laskua;
- ruoansulatuksen tehostamista;
- vapaiden radikaalien, toksiinien ja karsinogeenien eliminointia;
- hormonitasojen ylläpitoa.
Parsakaaliuutteen käyttö
Parsakaaliuutetta käytettäessä tulee noudattaa ravintolisän tuoteselosteessa ilmoitettuja käyttö- ja saantisuosituksia tai lääkärin antamia ohjeistuksia.
Parsakaaliuutteen haittavaikutukset ja yliannostus
Parsakaali saattaa aiheuttaa lieviä sivuvaikutuksia, kuten turvotusta ja paksusuolen ärsytystä. Yliannostus voi johtaa kilpirauhasen vajaatoimintaan (kilpirauhashormonien puutteeseen). Suositeltuja annoskokoja ei tämän vuoksi tule missään tapauksessa ylittää.